Over Voetbal Friesland

voetbalfriesland Over Voetbal Friesland

Voetbal Friesland, een magazine en zoveel meer!
 
Voetbal Friesland is een magazine wat tienmaal per jaar uitkomt, zowel on- als offline. Binnen én buiten de provincie kunnen we inmiddels op een flink aantal trouwe lezers rekenen. We zoomen in op het voetbal in de provincie, in de breedste zin van het woord. We schrijven net zo makkelijk over SC Heerenveen en SC Cambuur als over amateurclubs, zowel bij de mannen als vrouwen. Van de hoogste divisies tot de kelderklasse, op het veld en in de zaal. Alles komt aan bod. 
 
Noemenswaardige interviews zijn er inmiddels geweest met onder meer Foppe de Haan, Riemer van der Velde, Sherida Spitse, Henk de Jong en Marco van Basten. We creëren grote clubreportages, bezoeken trainers, bestuursleden, (oud-)voetballers, topscoorders, grensrechters, vrijwilligers, derby's, alle clubs op de Wadden en de meest idyllische sportparken. Voetbalverhalen en fotografie gaan hand in hand. Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Daarnaast werken we met een aantal vaste rubrieken, zoals 'het DNA van...', de vergeten voetbalclub en de wedstrijd van toen. En hebben we met Adriaan Inia, Arno Arts en Alex Pama drie columnisten die elkaar afwisselen.
 
Voetbal Friesland is tevens als platform te zien, waarbij we clubs, spelers, supporters en het bedrijfsleven bij elkaar brengen. Dit doen we bijvoorbeeld door voetbaldagen of clubacties te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jos Miedema via 06-15262182 of info@voetbalfriesland.nl.
 
Abonnee worden of een los magazine bestellen? Dit kan heel simpel via https://voetbalfriesland.nl/form
 
Voetbal Friesland is ook te volgen via InstagramFacebook en Twitter.