Sipke Hulshoff onder de indruk van eerste editie Voetbal Friesland Magazine

Vrijdagavond 27 oktober was het SC Cambuurstadion het decor van de presentatie en overhandiging van het eerste nummer van Voetbal Friesland Magazine aan SC Cambuurtrainer Sipke Hulshoff.

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Jong PSV liet Sipke weten zeer onder de indruk te zijn van het nieuwe magazine en wenste initiatiefnemers Jouke Dantuma en Jos Miedema veel succes met het magazine en de daarbij horende website www.voetbalfriesland.nl.

Sipke Hulshoff: "Wat me vooral aanspreekt is het regionale karakter wat Voetbal Friesland uitstraalt naar voetbalverenigingen, leden, supporters maar ook bedrijven in geheel Friesland en daarmee een verrijking is voor voetbalminnend Friesland".

Voetbal Friesland geeft de voetbalverenigingen een platform om eigen clubnieuws met haar achterban maar ook andere belangstellenden te delen. In Voetbal Friesland vindt u geen wedstrijdverslagen maar achtergrondverhalen, nieuws en activiteiten van voetbalverenigingen uit de regio. Daarnaast kunnen zowel voetbalverenigingen als hun leden en supporters via de website profiteren van kortingen en leuke acties van deelnemende bedrijven uit de regio. Deze bedrijven hebben zich verbonden met Voetbal Friesland en dragen voetbal een warm hart toe.