Eerste exemplaar Voetbal Friesland Magazine voor SC Cambuurtrainer Sipke Hulshoff

Vrijdagavond 27 oktober zullen de beide initiatiefnemers Jos Miedema en Jouke Dantuma in het SC Cambuurstadion het 1ste exemplaar van het gloednieuwe voetbalmagazine Voetbal Friesland aan SC Cambuur trainer Sipke Hulshoff overhandigen.

Voetbal Friesland zal 6x per jaar verschijnen en geeft de voetbalverenigingen een platvorm om eigen clubnieuws met haar achterban en andere belangstellenden uit de regio te delen. Dit gebeurt niet alleen via een magazine maar ook middels een website.  In Voetbal Friesland vindt u geen wedstrijdverslagen, maar achtergrondverhalen, nieuws en activiteiten van de voetbalvereniging uit de regio. Deelnemende voetbalverenigingen ontvangen voor hun geleverde content van Voetbal Friesland een sponsorbijdrage. Daarnaast kunnen binnenkort zowel de voetbalverenigingen als hun leden en supporters via www.voetbalfriesland.nl profiteren van kortingen en leuke acties die deelnemende bedrijven uit de regio aanbieden! Deze bedrijven hebben zich verbonden aan Voetbal Friesland en dragen voetbal een warm hart toe. 

Bent u als voetbalvereniging of als bedrijf nieuwsgierig geworden over dit concept en wilt u hier meer over weten?  Stuur dan een email naar info@voetbalfriesland.nl of bel met Jos Miedema 06-15262182