ALEX PAMA columnist bij Voetbal Friesland

ALEX PAMA COLUMNIST BIJ VOETBAL FRIESLAND

Met ingang van de eerste editie in mei zal niemand minder dan Alex Pama columns verzorgen voor het on-en offline magazine Voetbal Friesland.

Voetbal Friesland, wat zich 100% richt op voetbal en de verbinding tussen het voetbal en het bedrijfsleven, heeft hiermee een echte professional en liefhebber in huis gehaald.

De 47-jarige Alex Pama heeft een indrukwekkende CV in de voetbalwereld opgebouwd en is woonachtig in Atlanta in Amerika.
De meesten kennen hem als directeur van SC Cambuur, voormalig lid van het Bondsbestuur van de KNVB en in deze hoedanigheid als voorvechter van het vrouwenvoetbal in Nederland.
Als voormalig Vice-President of Marketing Global Image Sports was hij medeverantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van onder andere West Ham United, FC Porto en andere BVO's in Amerika.

Momenteel is Alex hoofdtrainer van de mannen van de Life University en Technisch Directeur van Impact Soccer, een voetbalclub met 2000 leden.
Daarnaast is hij bestuurslid van de Georgia Alliance, een samenwerkingsverband tussen 3 clubs welke 6000 voetballers ( meiden en jongens )vertegenwoordigen.

Dat hij ook landelijk actief is blijkt uit zijn lidmaatschap van de Adviescommissie van de National League, het nationale orgaan welke de landelijke competitie organiseert.

Voetbal Friesland is erg blij met de komst van Alex en kijkt erg uit naar de samenwerking.