VF VOETBALACADEMIE | NIEUW!

𝗩𝗙 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟A𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗜𝗘

𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹!’

Het platform Voetbal Friesland krijgt er met de Voetbalacademie een nieuw onderdeel bij, in navolging van de succesvolle Meiden Voetbalschool die inmiddels drie geweldige speeldagen achter de rug heeft. Wil jij trainen als een professional en stappen maken in jouw ontwikkeling? De academie start op zondag 29 augustus aanstaande. Lees snel verder wat je zoal kunt verwachten.

𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗳

Maar liefst tien weken op rij geven wij gespecialiseerde trainingen waarbij de individuele ontwikkeling en begeleiding van de spelers/speelsters en keepers/keepsters centraal staat. De trainingen zijn voor jongens én meiden die zichzelf op essentiële punten willen verbeteren. In verschillende sessies zullen de jongens en meiden apart van elkaar werken. Elke training duurt anderhalf uur, inclusief loop- en coördinatietraining van SIRO SPORTS. De keepersclinic wordt verzorgd door de ervaren doelman Klaas Kremer. De trainingen staan onder leiding van niemand minder dan oud-prof en coach betaald voetbal Arno Arts. Arts voetbalde in binnen- en buitenland, speelde 543 officiële wedstrijden en scoorde daarin 106 keer. Na zijn loopbaan was hij onder meer trainer van Jong Willem II, techniektrainer bij de hoofdmacht van Willem II en was hij vijf jaar verbonden aan de voetbalacademie van NEC.

𝗢𝗲𝗳𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻

Alle oefeningen zijn gericht op de technische ontwikkeling van de deelnemers, waarbij constant met de bal wordt gewerkt. We kennen een flink aantal vaste onderdelen en punten, zoals kappen & draaien, wenden & keren, in beweging zijn, op de voorvoeten staan, pass- en trapvormen, 1-tegen-1 duels, positiespel (klein en groot), snel voetenwerk en diverse partij- en afwerkvormen. Kortom: jouw talent gaan we volledig benutten!

Enthousiast geworden? Voor €𝟭𝟰𝟵,- kun jij tienmaal meedoen aan deze professionele en gespecialiseerde (zondagochtend)trainingen! Geef je op via www.voetbalfriesland.nl/bestel! Wees er snel bij, want VOL = VOL. Er is ruimte voor een jongensgroep van 16 spelers en 8 keepers én een meidengroep van 16 speelsters en 8 keepers. Onze gastheer voor de eerste speeldag is 𝗩𝗩 𝗛𝗮𝗿𝗱𝗲𝗴𝗮𝗿𝗶𝗷𝗽.

Tot gauw!