All Cars Service

All Cars Service: The Chrysler, Dodge en Jeep specialist

Op het industrieterrein De Swadde in Buitenpost is op de Einsteinstraat 4 een niet alledaags autobedrijf gevestigd. Onder de naam All Cars Service timmert Ewitt Kerkman vanaf 2006, hier met de fameuze Amerikaanse automerken Chrysler, Dodge en Jeep, onopvallend aan de weg. Zonder grote PR-campagnes heeft het bedrijf een unieke naam in de autobranche opgebouwd. Hoewel de mogelijkheden er zijn, blijven de ambities: Klein blijven, groot denken!

Ewitt Kerkman beschikt over een Amerikaans hart. Dit kan hij niet uitleggen; het is een gevoelskwestie en zeker niet gerelateerd aan status. Het moet toch zeker ook in de genen zitten. Zijn vader was al dol op Amerikaanse voertuigen. Deze liefde ontstond toen de Canadezen en Amerikanen hun woonplaats Zandvoort in 1945 bevrijdden. En Zandvoort kan in één adem met het wereldberoemde autocircuit worden genoemd. En hiermee is Kerkman’s  liefde voor Amerika en auto’s verklaard.

Van je hobby je werk maken, wie droomt daar niet van? Ewitt zijn ‘Amerikaanse’ droom begon ongeveer 30 jaar geleden in Haarlem, waar hij als bedrijfschef bij Chrysler werd aangesteld. Toen Siep Jan Riedstra uit Leeuwarden hem in 2001 vroeg om voor hem te gaan werken, volgde een verhuizing naar het Hoge Noorden. Vijf jaar later besloot Kerkman om als zelfstandig ondernemer door te gaan in Buitenpost.

ALL Cars Service is gespecialiseerd in Amerikaanse voertuigen, voor nieuw, vernieuwing en onderhoud aan uw auto. Hier volgt een niet gelimiteerde opsomming van de werkzaamheden van het bedrijf:

  • Reparatie en schadeherstel van alle merken;
  • Import en verkoop van nieuwe USA automobielen ( alle type’s);
  • LPG/CNG inbouwstation met onderhoud en reparaties alle merken;
  • RDW Keuringen , APK , LPG afmelden met G3 certificaat.

Met twee topmonteurs in dienst, die gespecialiseerd zijn in restauratietechniek, is de klantenkring van All Cars Service tot bijna in heel Nederland gestaag uitgebreid. Inderdaad, niet door geld te spenderen aan dure advertenties, maar door mond-tot-mond reclame. All Cars Service scoort door het garanderen van uitstekende kwaliteit en haar klantgerichtheid hoog in de ANWB garagereviews.                                                          

Is het budget voor PR dan helemaal nul? Nee, want vanaf 2015 is All Cars Service sponsor van het Desert Cat Rally Team. Het team nam in 2015 deel aan de Libya-Rally, een cross-country rally in Marokko, deels over pistes die in het verleden in de Dakar rally werden gereden. All Cars Service transformeerde hiervoor een Jeep Cherokee 4.0L tot een volwaardige rally-auto, die de zware zeven etappes van de rally met veel succes zou gaan overleven.

Voor meer info: www.allcarsservice.nl, www.chryslerservice.nl en www.jeepservice.nl
Emailadres: chryslerjeep@hotmail.nl