Balans Sportartikelen N-W Nederland

Balans Sport het adres voor sportverenigingen

Germ de Haan uit Twijzel is gepokt en gemazeld in de voetbalwereld. Eerst als voetballer bij sc. Twijzel en Harkema Opeinde, later als trainer. Dit laatste bleef niet beperkt tot zijn eigen dorp. Zo  is hij onder andere  meerdere jaren hoofd jeugdtrainer geweest bij Jong Harkema en  samen met dorpsgenoot Sipke Hulshoff gewerkt bij, toenmalige hoofdklasser, het Groningse PKC. Al deze opgedane ervaringen komen hem nu goed van pas als eigenaar van Balans Sport Noord-Nederland.

Balans Sport Noord/West Nederland is een onderdeel van Balans Group b.v. en doet de verkoop vanaf de lijn Utrecht naar de Waddeneilanden.  De Balans Group is, 28 jaar terug, gestart met de levering van ballen, uit eigen productie, aan verenigingen. Dit werd een groot succes en het was wachten op de vraag naar andere sportartikelen en goedkope sportkleding. Deze voorzet werd vanzelfsprekend ingekopt met een eigen kledinglijn. Balans Sport onderscheidt zich vanaf dat moment met het ontwerpen van teamkleding. En niet zonder succes. In 2016 werd Balans Bikewear als beste wielerkleding producent getest onder 19 vooraanstaande wielermerken. Niet alleen de kleding is als beste getest, ook de zeem van de broek kwam als beste uit de test. Daarnaast levert Balans Bikewear de beste prijs/kwaliteit, is het meest flexibel en heeft de snelle  levertijden.

Balans Sport heeft eigen ontwerpers die ervoor zorgen dat het bedrijf niet alleen direct kan inspelen op de nieuwste trendkleuren en modestijlen maar ook zelf ideeën lanceren. Belangrijke is dat de juiste stof bij de juiste sport wordt gekozen. Zo heeft de turnbond Balans Sport gevraagd om meerdere stoffen te testen op geschiktheid voor hun sport. In sportkleding maar ook materialen draait alles om innovatie. Door de eigen productie kunnen ze bij Balans heel veel ver gaan in de eisen van verenigingen. Zo worden er trainingspakken gemaakt waarbij het pak bestaat uit een getailleerde jas en een uniseks broek die ook nog eens op lengte van de sporter wordt gemaakt (!!) Hun slogan is dan ook…. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen ervoor dat het gemaakt kan worden.

Balans sportartikelen bewijst dat u goedkope sportkleding ook zelf kunt ontwerpen. Hierbij staat kwaliteit natuurlijk voorop, want een eigen design hoeft niet duur te zijn!! Bijkomend voordeel is dat Balans sportartikelen als fabrikant rechtstreeks aan u levert. Om de vele mogelijkheden te ontdekken wordt aangeraden om de website www.balanssport.com te bezoeken of hun, geheel vrijblijvend, uit te nodigen bij u op de club. U zult versteld staan welke mogelijkheden dit bedrijf kan bieden. Naast sportkleding voor o.a. voetbal, basketbal, handbal, korfbal, atletiek, darten en wielrennen bent u bij Balans Sport ook aan het juiste adres voor bedrijfskleding, horecakleding en promokleding.

Voor verenigingen kan Balans Sport de totaalleverancier zijn met zeer aantrekkelijke kortingen en sponsormogelijkheden. Veel verenigingen uit de regio, maar ook ver daarbuiten, hebben dit inmiddels ervaren. Het klantenbestand varieert van een heel kleine dartvereniging met 8 leden tot een van de grootste atletiekverenigingen in Nederland met over de 1000 leden. Maar voor elke vereniging geldt, ALTIJD eigen productie dus een “eigen lijn” die altijd na leverbaar is.

Balans Sportartikelen (regio Noord/West‑Nederland) is gevestigd op het adres Tsjerkelan 8, 9286 GN Twijzel. Neem eens vrijblijvend contact op met eigenaar Germ de Haan. Dit kan middels een telefoontje naar 0511-542855 of via mail: noord-nederland@balanssport.com