Frequent Groep

Met FreQuenT voelt u zich een stuk veiliger

Op de eerste etage van het pand Hogedijken 53a te Dokkum heeft directeur Ate Tijtsma van het beveiligings- en incassobedrijf FreQuenT Groep een prima uitzicht op de directe omgeving. Hij zal zich, gelet de ligging, in zijn kantoor ongetwijfeld veilig voelen. Veilig voelen tegen hoog water en veilig voelen tegen ongewenste gasten. Veiligheid loopt als een rode draad door het leven van de Dokkumer ondernemer, die in Metslawier woont.

Het was vlak na 9/11 dat Ate Tijtsma bij de defensie in Utrecht ging werken. Daarna kwam hij terecht in de collectieve beveiliging, o.a. als teamleider in Amsterdam. Nadat zijn werkgever failliet ging, haalde de jonge ondernemer via thuisstudie het vakdiploma Algemeen beveiligingsmedewerker. Bij ROC Friese Poort kon hij de theoretische kennis vergaren. De volgende stap in zijn werkzaam leven was het starten van een eenmanszaak: FreQuenT Groep. En niet zonder succes!! Binnen een jaar kon hij de toko niet meer in zijn eentje runnen en trok drie personeelsleden aan. Op dit moment bestaat FreQuent Groep uit 16 personen, waarvan een viertal ZZP’ers via een flexibele schil oproepbaar zijn.

FreQuenT Groep onderscheidt zich binnen deze beroepsgroep vooral omdat men zich niet meer toelegt op het beveiligen van (horeca)evenementen. Even een kleine greep van werkzaamheden uit de portofolio van het bedrijf: Leger des Heils (zorg), verslavingszorg Nederland en het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen. Maar ook het beveiligen van o.a. winkels en het adviseren over alarmsystemen/camerabewaking/toegangscontrolesystemen behoren tot de werkzaamheden van FreQuenT Groep.

Een perfecte dienstverlening staat bij FreQuenT Groep hoog in het vaandel. Daarom werkt Tijtsma alleen maar met goed opgeleide, vakbekwame én ruim ervaren medewerkers welke hun vak verstaan. Een belangrijk onderdeel bij het werven van personeel is een screening door de politie Noord-Nederland. Dit antecedentenonderzoek vindt eens in de drie jaar plaats.

Naast beveiliging richt FreQuenT Groep zich ook op recherche en incassodiensten, waarbij direct het kwalitatief hoog niveau in het oog springt. Het incasseren van openstaande rekeningen gebeurt op basis van 100% no cure no pay basis. Met dit principe vergt het Dokkumer bedrijf van zichzelf om op een ordentelijke en rechtmatige wijze te incasseren. Voor alle werkzaamheden van de FreQuent Groep geldt dat de dienstverlening er op is gericht dat voor de klant een bevredigend resultaat wordt behaald.

U kunt vanzelfsprekend vrijblijvend contact opnemen met FreQuent Groep via een contactformulier op de website www.frequentgroep.nl, maar natuurlijk ook via e-mail (post@frequentgroep.nl) of telefoon (0519-241188 of 06-30265523)