Nutma Schilders

Over ons

Nutma Schilders B.V. is een allround schildersbedrijf. Of het nu gaat om een particuliere schildersklus, of een groot nieuwbouw of onderhoudsplan op het gebied van woningbouw of utiliteitsbouw, met Nutma Schilders haalt u een bedrijf in huis dat graag met u meedenkt over de juiste oplossing voor uw schilderproject.

Nutma Schilders is een familiebedrijf dat haar oorsprong kent in 1965. En al zijn de tijden veranderd, de know-how die sindsdien werd vergaard, wordt vandaag de dag nog steeds toegepast. De schat aan ervaring die in de loop der jaren is opgendaan en het netwerk dat Nutma Schilders binnen de branche nu kent, is van ongekende waarde, dit is terug te zien in het werk wat Nutma Schilders levert.

Sinds 15 oktober 2013 is Nutma Schilders VCA gesertifiseerd, tevens is Nutma een AF-erkend schildersbedrijf, en trots op die erkenning voor de kwaliteit die zij levert en het veiligheidsbeleid dat zij voert. Dit geeft aan dat Nutma Schilders beschikt over de nodige vak- en bedrijfstechnische diploma's en daarmee altijd up to date is. En dat is belangrijk in een tijd waarin trends en ontwikkelingen ook op schildergebied aan de orde van de dag zijn.

 

 
 

Keurmerk

schildersvakopleiding - nutma schilders
Meld je nu aan voor de schildersvakopleiding!

AF-erkend

Nutma Schilders is een                     AF-erkend schildersbedrijf.

Logo VCA

Nutma Schilders is een VCA-gecertificeerd schildersbedrijf.

fosag

Nutma Schilders is lid van Fosag.